Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

S Vašimi deseti body souhlasím, ale ty další důvody níž uvedené už jdou nějak mimo mě. Myslím, že rozhodování zda se očkovat nebo ne ovlivní zkušenost s Covidem u sebe, nebo ve svém okolí. Nějaké statistiky v Norsku, Dánsku severských zemích jsou mu ukradené.

2 1
možnosti
Foto

Dobrý večer, jen jsem uváděla na pravou míru informace, jenž zmiňuji v příspěvku. Neboť jsem měla šanci do Norska vycestovat a porovnat to.

Hezký večer.

Mc

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem našel nedostatek v údajích článku. Nějací lidé v Norsku na JIP nejspíš budou. Přijínaji síce denně jen jednocferné počty lidí s covid, ale nepředpokládám, že by je hned druhý den zase propustili.

Dávám proto odkaz na statistiku příjmů covid na JIP za Norsko:

https://www.fhi.no/en/id/infectious-diseases/coronavirus/daily-reports/daily-reports-COVID19/#intensive-care-admissions

1 0
možnosti
Foto

Dobrý večer,

vřele děkuji za Vaše upozornění. Pročetla jsem články a též udávám jednu z informací. :)

Pěkný večer :)

The incidence of hospitalisations and overall deaths in recent weeks is significantly higher for the unvaccinated than the fully vaccinated. Among people aged 65 and over, the incidence is clearly lower in the groups that have received three doses. The incidence of fully vaccinated people over 65 has levelled off. The incidence is increasing among unvaccinated people aged 45-64.

https://www.fhi.no/en/publ/2020/weekly-reports-for-coronavirus-og-covid-19/

1 0
možnosti
Foto

Tak tak. Ovšem - my, co s Vámi souhlasíme, se pod tím můžeme podepsat, ale ty s iracionálním myšlením nepřesvědčíte. Nedají Vám za pravdu ani s posledním vydechnutím na JIPce. :-)

R^

4 4
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Pavle,

děkuji za Vaše komentáře a příspěvky. :) Sdílím tady jen svůj náhled na věc a je na každém, jak to vyhodnotí. Avšak i kdyby to zvyklalo jednoho člověka k vakcíně a mělo to ukázat, že diskuze pod příspěvkem může zůstat z 90% slušná, budu spokojená. :)

Pěkný večer

Mc

1 0
možnosti
PC

Paní autorko,

Vaším problémem (a nejen Vaším) je, že vycházíte pouze ze zdrojů, které jste v úvodu uvedla. Kdybyste si Vy a ostatní, pro něž jsou tyto informace to jediné, co znají, vyhledali i jiné zdroje (u nás důsledně cenzurované - proč asi?), ty, kde jsou uvedeny informace předních světových odborníků, a dokonce i výzkumníků a vynálezců mRNA, byla byste vůči oficiálním zdrojům nanejvýš obezřetná a vůči svému zdraví mnohem zodpovědnější.

4 8
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Pavle,

děkuji Vám za Váš komentář a jeho styl. Všechny zdroje, které jsem uvedla pracují nejen s oficiálními daty, avšak dávají i šanci poslouchat v rozhovorech skutečné odborníky v oboru, kteří nám mohou vysvětlit informace, kterým bych jinak neměla šanci rozumět. Takže s Vámi nemohu zcela souhlasit a ráda bych odkázala k posledním Reportérům, kteří odkazují odkud vzniká nejvíce domnělých pravd a fake news.

Pěkný večer.

Mc

3 0
možnosti
VB

Máte zřejmě to "štěstí", že vychází z polopravdivých informací, jež se šíří v ČR. Já jsem udělala tu "chybu", že jsem si české oficiál. informace porovnala s úředními údaji různých zahraničních institucí, např. německé instituty R. Kocha a P. Ehrlicha, amerického CDC, britské MHRA, rakouské AGES aj. Výsledkem je, že se očkovat nenechám ani jednou dávkou: mám protilátky po prodělání covid-19 už déle než rok trvalé, spolehlivé (vyzkoušeno masivně v praxi). Podle převažujícího názoru západ. odborníků bez střetu zájmů žádnou vakcínu nepotřebuju. Nemám žádný rizikový faktor vůči covid-19, svou nákazu jsem přečkala doma bez lékařské pomoci. Zato mě neuspokojuje fakt potvrzený v mnoha zemích vč. ČR, že se ti plně očkovaní stejně ve vysoké míře nakazí, v hojném počtu se dostávají i do nemocnic a dokonce na JIP, úmrtí se jim stejně nevyhne (rozhodující vliv tu mají různé jiné nemoci zranitelnějších jedinců). Stejně tak se mi nelíbí široká škála závažných nežádoucích účinků vakcín, viz SÚKL, např. speciální sdělení ohledně křehkých seniorů, kteří ne vždy vydrží některé reakce po očkování.

2 4
možnosti
Foto

Pokud vycházíte z relevantních dat,tak proč neuvedete konkrétní hodnoty?

Namísto vágního "vysoké míře", "hojném počtu" nebo "stejně se jim nevyhne" zkuste uvést konkrétní údaje:

1. Kolik lidí ze 100 000 očkovaných v nějaké věkové kategorii skončí v nemocnici s covidem - a kolik tam pro porovnání skončí lidí ze 100000 neočkovaných ve stejné věkové kategorii?

2. Jak dopadne stejná otázka pro JIP?

Připomínám, že smrt se nakonec nevyhne nikomu.

1 0
možnosti
MM

M12i84r62e14k 11M21e19d64á95k

2. 12. 2021 15:36

Autorko, jste moudrá žena. Běžte nejen na třetí, ale i na čtvrtou, pátou, šestou, sedmou.......dávku. Mějte na paměti známou vietnamskou zásadu - Víc pruhy = víc adidas !

6 9
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za Váš komentář a važím si, že ač nejsme stejného názoru, snažíte se být spíše vtipný, než útočný. Pěkný večer.

0 0
možnosti
VF

Dnes čtu:

Lidé s vakcinou Janssen se mají PO DVOU měsících přeočkovat.

Stát zkrátil platnost očkovacích certifikátů.

Do tři čtvrtě roku 3. dávka, čtvrtá není vyloučená.

Odborníci asi vědí, proč mají lidé problémy po očkování Zeneca.

PROČ jsem zmatená? Protože čtu protichůdné názory odborníků i ministrů zdravotnictví.;-€Čemu, či komu mám věřit.8-o

0 0
možnosti
VB

Paní Foltýnové: jde prostě o experimentál. vakcíny, u nichž se nikdy dopředu neví dost informací, takže nyní jsme překvapováni neustále se měnícími podmínkami: po Janssen 2. měsíc se přeočkovat, po jiných - v UK - už 3. měsíc, v dalších zemích 4. (Rakousko) či 5. měsíc. Tolik injekcí jsem nezažila za celý svůj život.

3 1
možnosti
Foto

Děkuji za palec a přeji krásný den. :)

1 0
možnosti
PN

Takže Norsko, ehm. Včera 3780 nových případů a 38 úmrtí, tomu říkám bežné respirační onemocnění. No hlavně že tu Zieglerové rozdávají zasloužené karmy.

1 4
možnosti
Foto

Omlouvám se za nepřesná data z Norska a děkuji za upozornění. Pěkný den.

Lidé po první vakcíně: Norsko 78,8%, ČR 62,3%

Lidé po druhé vakcíně: Norsko 71,2%, ČR 59,6%

Hospitalizovaní JIP: Norsko - 0, ČR - 911

0 0
možnosti
Foto

J27a38n 64Š44i12k

2. 12. 2021 14:48

Mě na tomto období mrzí nejvíc to, že je tady zase malá skupina lidí, která odnese všechno za ostatní. Zdravotníkům už dnes na penězích nezáleží, chtějí mít klid a odpočinout si. Nechápu, že se najde někdo, komu není v této situaci hloupé sprostě vynadat lékaři nebo sestře, že neumí léčit. Jde o skupinu společnosti, která je frustrovaná ne atmosférou kolem Covidu, ale vlastními komplexy, oni pouze tu atmosféru spoluvytváří. Nějak těm lidem nedochází, že když se ocitnou v nemocnici, jsou v reálném světě a ne ve virtuální světě internetu, kde se rochní v blábolech. Hezký den

16 0
možnosti
PN

Pracují v nemocnici a mají tam nemocné. To nevěděli, když si vybírali povolání?

1 10
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 553x
Ráda se bavím s lidmi a jsem tak obklopena velkým množstvím poutavých a neuvěřitelných lidských osudů, jež zaznamenávám do povídek. Jak se říká, nikdo nepíše příběhy lépe, než sám život.

Seznam rubrik